top of page
Search

Seminar: Integrating ICT and new technologie into teaching and educating # Day 5

I osvanuo je poslednji dan edukacije. Sa nama je ponovo bila Sara. Divna devojka. Puna znanja i naravno veštine da ta znanja prenese. Govorili smo o THINGLINK-u, veoma moćnom alatu koji u sebi može da objedini sve ono što smo do sada učili. Veoma podseća na Genialy, ali ipak... nešto drugačije i nešto bolje.


I već poznat način rada... prvo se podsetimo onoga što smo učili prethodni dan, mala provera vezana za sadržaj i onda prezentovanje novog.

Pa šta je to THINGLINK? Alat kojim se kreiraju interaktivne slike i video klipovi koji omogućavaju da se bilo koja slika preobrati u multimedijski pokretač. Svaki korisnik može da kreira hotspots s umetnutim video klipovima, ili audio snimcima ili da ga linkuje do bilo koje web stranice.

Otvaranje naloga je isto kao i sa bilo kojom drugom aplikacijom. A onda kreće akcija.


A evo i snimaka ekrana da se vidi kako je sve to teklo:


Ekipa dobro poznata. Raspoloženje odlično.

Rekoše nam da će sertifikate poslati i elektronskim putem, ali i redovnom poštom. Izrazili su žaljenje što ceo ovaj događaj nije mogao da se odradi onako uživo. I rekoše da možemo da im se obratimo za svaki problem na koji naiđemo prilikom korišćenja ovih programa kojima su nas učili. Lepo je znati da ovome nije kraj i da uvek možeš da dobiješ podršku. Pa sad videćemo, a do tada... klasičan završetak dana: brainstorming:


Sara za predsednika!!!


22 views0 comments
bottom of page